/#salonhub-create-client:dothaarsalon-salon:denbosch Maak een online afspraak:

Onze hoogwaardige
producten.

We streven altijd  naar het allerbeste voor jou. Daarom werken we uitsluitend met hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Van haarverzorging tot schoonheidsproducten, we hebben een zorgvuldig samengestelde selectie die voldoet aan onze hoge standaarden.

KEVIN.MURPHY

De basis voor al onze washes, rinses, treatments en styling producten zijn natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, essentiëlele oliën, antioxidanten en plantenextracten gecombineerd met innovative skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. We vermijden stoffen zoals sulfaten en parabenen. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten, omdat juist deze mild zijn voor het haar en de hoofdhuid. Het resultaat: gewichtloze haarproducten die langdurig presteren, het haar stevigheid geven.

MARC INBANE

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek en biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE. Geniet van een zomers kleurtje op een veilige manier met de vegan self-tanners en laat je huid stralen.

Blèzi Cosmetics

Zij ontwikkelen make-up van topkwaliteit voor moderne, veeleisende vrouwen. Blèzi Make-up heeft talloze trouwe fans – en dat is niet voor niets. De make-upproducten zijn namelijk niet bepaald standaard: de formules houden uitzonderlijk lang, zijn parfumvrij, hoog gepigmenteerd, de gebruikte grondstoffen zijn van de allerbeste kwaliteit en de producten verzorgen en respecteren je huid. Alle make-upproducten zijn makkelijk in gebruik en geven een professioneel resultaat. Kom onze Blèzi producten proberen in onze salon.

Natural Women Care

Een leefstijl met gezonde voeding, voldoende nachtrust, tijd om te bewegen en tussendoor genoeg ontspanmomenten. Dat wil toch iedereen? Maar in de praktijk is dat soms lastig. Toch is het niet onmogelijk! Om jou te helpen meer balans te krijgen ontwikkeld Natural Women Care op basis van professionele kennis en persoonlijke ervaringen, volledig natuurlijke supplementen die jou helpen je energieker, gezonder en fitter te voelen!

Scroll naar boven