DOT HAARSALON

Beauty

Welkom in Onze Beauty Salon

Stap binnen in een wereld van ontspanning in onze beauty salon. Wij zijn verheugd om onze klanten een allesomvattende schoonheidservaring aan te bieden, waar je niet alleen kunt genieten van prachtige kapsels, maar ook van een breed scala aan schoonheidsbehandelingen die je innerlijke en uiterlijke schoonheid laten stralen.

Rachel van Eck

"schoonheidsspecialiste van onze beautysalon"

Ik geloof dat persoonlijke cosmetica steeds meer een trend wordt. Producten die voor leeftijds categoriën zijn gemaakt voldoen niet meer aan onze eisen. Iedere huid heeft zijn specifieke behoeften, ongeacht je leeftijd. Ik maak mijn treatments daarom ook heel persoonlijk.

Een goede huidanalyse is daarbij heel belangrijk. Online vul je een quiz in, daar komt een persoonlijk advies uit. Deze kan je thuis invullen of in de salon. Samen bekijken we de uitkomst en bespreken we jouw wensen. Aan de hand daarvan stel ik een persoonlijke behandeling samen.

Het doel van de behandeling is dat jouw huid er stralend en gezond uit gaat / blijft zien. Zodat jij weer blij wordt van jouw huid. Maar eerlijk, we hebben ook allemaal wat ontspanning nodig op zijn tijd.

Huidverzorging 60 min

€60,-

huidverzorging 75 min

€80,-

acnétherapie

€60,-

fruitzuurpeeling 60 min

€85,-

fruitzuurpeeling 90 min

€110,-

biopeeling 60 min

€85,-

biopeeling 90 min

€110,-

biopulse treatment

€120,-

bindweefsel massage 60 min

€85,-

bindweefsel massage 90 min

€110,-

microneelding skinpen

€165,-

skinpen

"HOE WERKT MICRONEEDLING"

Met de Skinpen worden door micro naaldjes oppervlakkige kanaaltjes gemaakt in de huid. Hierdoor kunnen de vooraf aangebrachte werkstoffen dieper in je huid doordringen. Daarnaast zorgt de stimulatie van de naaldjes voor aanmaak van o.a. collageen en elastine. Hierdoor krijgt je huid een betere structuur en een heldere uitstraling. Ook rode vlekjes na acne en pigmentvlekjes zullen minder zichtbaar worden.