DOT HAARSALON

nails

Welkom in onze nagelstudio

Hier streven we naar natuurlijke schoonheid en verzorging voor jouw nagels! Bij ons draait alles om het geven van een natuurlijke uitstraling aan jouw nagels, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor optimale verzorging.

Frederique & Pam

"gespecialiseerd in het aanbrengen van biab"

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van BIAB (Builder In A Bottle) en gellak, twee technieken die bekend staan om hun natuurlijke uitstraling en langdurige resultaten

BIAB is een techniek die zorgt voor een sterke en gezonde nagelversteviging. Het versterkt en beschermt je natuurlijke nagels, waardoor ze er mooi en gezond uitzien zonder dat je kunstnagels nodig hebt.

Onze gellak behandelingen zijn perfect voor wie op zoek is naar langdurige kleur en glans. Onze gellak formule biedt een natuurlijke uitstraling, terwijl het je nagels beschermt tegen splijten en breken.

Bij ons staat de gezondheid en schoonheid van jouw natuurlijke nagels voorop. We zijn toegewijd aan het leveren van behandelingen die voldoen aan jouw wensen en verwachtingen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele natuurlijke look of een opvallende kleur, wij staan voor je klaar om jouw nagels te laten shinen.

color gelpolish

va. €30,-

BIAB

va. €37,50

gel/biab verwijderen

va. €5,-

nailart

va. €5,-

Algemene voorwaarden

Voor een nieuwe set BIAB of gel polish, verwijderen we eerst het oude product. Je betaald dus elke keer voor een nieuwe set en het verwijderen van de vorige.

Zeg je binnen 24 uur van te voren je afspraak af? Dan wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht(ook als je last minute boekt!)Kom je niet opdagen? Dan wordt de volledige behandeling in rekening gebracht. Kom je 10 minuten te laat? Dan wordt je afspraak ingekort en kijken we wat er nog mogelijk is. Ben je langer dan 10 minuten te laat? Dan wordt je afspraak geannuleerd en er 50% van de behandeling in rekening gebracht.

We behandelen geen traume nagels of nagels met een schimmel/infectie.