/#salonhub-create-client:dothaarsalon-salon:denbosch Maak een online afspraak:

Natuurlijke schoonheid
Innerlijke straling

In onze beautysalon draait alles om het omarmen van jouw natuurlijke schoonheid en het koesteren van je innerlijke straling. Onze ervaren schoonheidsspecialiste staat klaar om je te verwelkomen met een scala aan verjongende behandelingen, van ontspannende gezichtsverzorging tot doelgerichte huidverbetering.

We geloven in de kracht van zelfzorg en persoonlijke aandacht, en streven ernaar om elke klant een onvergetelijke ervaring te bieden die de zintuigen verwent en de geest verfrist. Kom langs en laat ons je helpen om je mooiste zelf naar voren te brengen, binnen en buiten.

rachel

Rachel
van Eck

Ik geloof dat persoonlijke cosmetica steeds meer een trend wordt. Producten die voor leeftijds categoriƫn zijn gemaakt voldoen niet meer aan onze eisen. Iedere huid heeft zijn specifieke behoeften, ongeacht je leeftijd. Ik maak mijn treatments daarom ook heel persoonlijk. Bij elk bezoek bekijk ik je huid en samen met jou bepaal ik wat nodig is. Deze zal dus elke keer anders zijn.

Huidanalyse

Een goede huidanalyse is daarbij heel belangrijk. Online vul je een quiz in, daar komt een persoonlijk advies uit. Deze kan je thuis invullen of in de salon. Samen bekijken we de uitkomst en bespreken we jouw wensen. Aan de hand daarvan stel ik een persoonlijke behandeling samen.

Resultaat en ontspanning

Het doel van de behandeling is dat jouw huid er stralend en gezond uit gaat / blijft zien. Zodat jij weer blij wordt van jouw huid. Maar eerlijk, we hebben ook allemaal wat ontspanning nodig op zijn tijd. In de salon kom je even helemaal tot rust. Geen telefoon, geen kinderen of werkgever. Alleen een rustig muziekje op de achtergrond. Just Enjoy!

Scroll naar boven